NoviceTelevizija

IP TV z ogledom za nazaj

TV VSEBINE KJERKOLI IN KADARKOLI
Naj vam bodo vaši priljubljeni domači ali tuji, športni,filmski, zabavni, informativni, otroški in glasbeni programi vednona dosegu roke: na televiziji, telefonu, tablici ali računalniku.

Aplikaciji sta na voljo v trgovini:

 

Ogled tudi preko spletnega brskalnika (z omejeno možnostjo)
Ob prijavi, počakate cca 1 minuto da vas sistem prijavi v sistem.

V vseh državah EU
Ste na počitnicah v tujini ali poslovni poti, pa se vam gleda televizija?TVbox interaktivno televizijo lahko pod istimi pogoji kot doma gledate tudi v tujini.

Z zamikom
Svojih priljubljenih vsebin vam ni več treba spremljati takrat, ko so dejansko na sporedu, ampak ko vam to najbolj odgovarja! Z TVbox interaktivno televizijo ne boste nikoli več zamudili vaše najljubše serije, oddaje ali filma, saj lahko vsebine enostavno previjete nazaj za obdobje enega tedna.

Naprave po vaši izbiri
Z TVbox interaktivno televizijo lahko sami izberete napravo, preko katere vam v danem trenutku najbolj ustreza gledati izbrane TV vsebine. Spremljajte vaše najljubše televizijske programe s pomočjo televizije, računalnika, pametnega mobilnega telefona ali tablice!

Televizijski sprejemnik
Potrebujete tudi televizijski sprejemnik? Zaokrožite storitve interaktivne televizije z nakupom televizijskega sprejemnika po vaši meri pri enem od naših partnerjev in glejte televizijo tako, kot ste navajeni.

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje prijaznosti do uporabnika. Strinjate se, da spletno mesto še naprej uporabljate.

Politika zasebnosti strani