IP TV z ogledom za nazaj

TV VSEBINE KJERKOLI IN KADARKOLI
Naj vam bodo vaši priljubljeni domači ali tuji, športni,filmski, zabavni, informativni, otroški in glasbeni programi vednona dosegu roke: na televiziji, računalniku, telefonu in tablici.

Aplikaciji sta na voljo v trgovini:

 

Ogled tudi preko spletnega brskalnika

V vseh državah EU
Ste na počitnicah v tujini ali poslovni poti, pa se vam gleda televizija?TVbox interaktivno televizijo lahko pod istimi pogoji kot doma gledate tudi v tujini.

Z zamikom
Svojih priljubljenih vsebin vam ni več treba spremljati takrat, ko so dejansko na sporedu, ampak ko vam to najbolj odgovarja! Z TVbox interaktivno televizijo ne boste nikoli več zamudili vaše najljubše serije, oddaje ali filma, saj lahko vsebine enostavno previjete nazaj za obdobje enega tedna.

Naprave po vaši izbiri
Z TVbox interaktivno televizijo lahko sami izberete napravo, preko katere vam v danem trenutku najbolj ustreza gledati izbrane TV vsebine. Spremljajte vaše najljubše televizijske programe s pomočjo televizije, računalnika, pametnega mobilnega telefona ali tablice!

Televizijski sprejemnik
Potrebujete tudi televizijski sprejemnik? Zaokrožite storitve interaktivne televizije z nakupom televizijskega sprejemnika po vaši meri pri enem od naših partnerjev in glejte televizijo tako, kot ste navajeni.