Novice

Obvestilo – uskladitve cen s 1.8.2023

30.06.2023
Obvestilo
S 1.8.2023 bomo uskladili naše cene. Povišane bodo za 3,3%.
Sprememba cen, ki jih bomo uveljavljavili s 1. 8. 2023 po zadnji prilagoditvi cen, je posledica rednega usklajevanja cen s stroški poslovanja, višjih stroškov dela, uporabe programskih pravic in spremljajočih naložbenih aktivnosti družbe v širitev in nadgradnjo omrežja, brez katerih razvoj storitev na dinamičnem trgu tehnologij ne bi bil mogoč.
Cenik in ostale informacije se nahajajo na spletni strani www.ktv-ravne.si oziroma na telefonski številki 02 82 80 80 8.
ŠE VEDNO PA OSTAJAMO NAJUGODNEJŠI OPERATER!

Pravno obvestilo: Naročniki, na katere se navedene spremembe nanašajo in ki se s spremembami ne strinjajo, imajo v skladu s prvim odstavkom 192. člena ZEKom-2 pravico v roku 60 dni od prejema obvestila odstopiti od naročniške pogodbe brez plačila kakršnihkoli dodatnih stroškov (na primer stroškov prekinitve naročniškega razmerja oziroma drugih administrativnih stroškov, pogodbenih kazni, zneskov prejetih ugodnosti ali drugih dogovorjenih nadomestil), pri čemer pa morajo poravnati zapadle in neplačane obveznosti. Če se naročniki odločijo obdržati prejeto terminalsko opremo, so v primeru odstopa od naročniške pogodbe dolžni plačati tudi nadomestilo za terminalsko opremo, ki so jo prejeli po akcijski ceni. 

Ta spletna stran uporablja piškotke za izboljšanje prijaznosti do uporabnika. Strinjate se, da spletno mesto še naprej uporabljate.

Politika zasebnosti strani